https://vidensbank.ketoliv.dk/wp-content/uploads/2020/04/30-dages-ketoliv-kickstart-keto-10-stjerner.jpg
Del artiklen

Det 30 dages Ketoliv Kickstart er det hidtil bedste Kickstart forløb til Keto. Det giver alt hvad man skal bruge, for at få succes med Keto, og det er lige fra en fuld keto vejledning, visuelle kostguides, forklaringer på ketose, og slaviske madplaner, der er håndgribelige og hverdagsagtige. Og det bedste ved det hele er, at det er struktureret, og målrettet vægttab. Det er en del af Ketolivs abonnement, og viser dig hvordan du kan fortsætte livsstilen efter, på en nem og overskuelig måde.

30 Dages Ketoliv Kickstart

Det 30 dages Ketoliv Kickstart er et forløb på 30 dage, der giver dig al den information om Keto du skal bruge, om maden på Keto, og om det overgangsbesvær der kommer, når man begiver sig ud i, at komme i ketose. Det er det ultimativt bedste forløb du kan få, og selvom vi benytter en generel madplan, har vi optimeret muligheden for at få en madplan, der passer lige til dig.

Sammen med resten af forløbet, får du opskriften på en overskuelig måde at starte Keto, og enten med vores generelle madplaner, eller hvis du har mod på det, med en modificeret plan, du har tilrettelagt efter dine smagsløg og din krop. Det er fantastisk.

 

Guidet igennem de første 30 dage

Vi har sammensat forløbet på en måde, hvor vi hjælper dig og guider dig igennem dine 30 dage. Det gør vi, hvis du vælger at skrive dig op til at modtage e-mails, som vi stærkt anbefaler (se hvorfor herunder!). Hvis du skriver dig op, holder vi øje med din proces i forløbet, og sender dig værdifuld information i de næste 30 dage fra din startdato.

Det er et forløb, der på sin vis er målrettet vægttab, men ligesom de fleste opnår vægttab, er det ikke målet for alle. Mange har oplevet en række forbedringer, hvor mere energi, mindre lyst til sukker og bedre søvn, er bare nogle af dem.

 

Hvad er KETO, i korte træk? Og hvordan læres det igennem Kickstart?

Det 30 dages Ketoliv tager dig igennem en række punkter, hvor vi har tilføjet det mest nødvendige til, og sorteret det unødvendige fra, sådan at du på nemmeste vis, bliver klar til at leve ketovejen.

I vores Ketoliv Kickstart får du:

– Introduktion til Keto
– En udførlig madguide
– Mad taktikker
– Indkøbsliste til fire uger
– Bivirkninger og faldgrupper til ketose
– Livsstilstips til en sundere livsstil med Keto
– Medlemsfunktioner
– Madplan til 4 uger
– Indkøbslister til 4 uger
– Opskriftshæfte på 100 sider

.. Og så kan du blive fulgt på e-mail i de 30 dage, hvor du får værdifuld information omkring, hvad du skal være opmærksom på.

 

Så hvad er Keto, egentligt?

Keto er kort og præcist en måde at spise på, hvor du mindsker dine kulhydrater så meget, at din krop forbrænder fedt. Når din krop forbrænder fedt, er dit blodsukker stabilt, og mange oplever, at have det fantastisk i kroppen, og samtidigt opnår de fleste vægttab.

Hvad der sker er, at din krop nedbryder fedt, enten fra din kost, eller fra det fedt du har på kroppen, og enten bruger det som energikilde, eller omdanner det til noget der kaldes ketoner. Ketoner er små molekyler, der, ligesom sukker, kan forbrændes som energi.

Når du nedbryder fedt, producerer du ketoner, og kommer derfor i det metaboliske stadie der kaldes ketose. Ketose er når din fedtforbrænding er høj, og der er mange positive fordele forbundet med ketose. En af dem er vægttab.

På Keto spiser man ca. 5% kulhydrater, 25% protein og 70% fedt. Du kommer i ketose, fordi du mindsker kulhydrater, og ikke fordi du spiser meget fedt, men når det er sagt, er det vigtigt at spise tilstrækkeligt med fedt, da det er din nye energikilde.

Spis godt med protein, få dine kulhydrater fra grøntsager og spis sunde fedtstoffer. Hvordan du bærer dig ad, skal vi nok hjælpe dig med.

 

Vægttab i ketose

Der er 3 grunde til, at Keto oftest fører til vægttab.

  1. Ketose øger din forbrænding
  2. Keto undertrykker sult igennem hormonet ghrelin
  3. Keto mad er mere mættende og svært at overspise

 

1. De fleste der er i ketose, oplever at have en højere forbrænding, fordi fedt er sværere for kroppen at nedbryde. Faktisk viser et studie, at du ved at mindske dit indtag af kulhydrater med 10%, i gennemsnit kan øge din forbrænding med 52 kalorier om dagen. Så ved at mindske dit kulhydratindtag med 80%, som vi gør på Keto, øger du gennemsnitligt din forbrænding med 416 kalorier. Det er 416 gratis kalorier om dagen. Men det er ikke den eneste grund til, at man taber sig med Keto. [1]

2. Din sult undertrykkes på Keto, og det styres primært af et hormon kaldet ghrelin. Det er ikke entydigt hvad der præcist styrer ghrelin, men vi ved, at en tom mave stimulerer hormoner, som skaber en sultfølelse. Vi ved nu også, at personer der spiser mad fattigt på kulhydrater (og keto mad), generelt har en meget lavere ghrelin niveau i kroppen. Mad der er fattigt på kulhydrater, gør altså at du slet ikke i samme grad, føler dig sulten. Det gør, at du kan være i kalorieunderskud, og dermed tabe dig uden at det er ubehageligt. Og da din krop bruger fedt som forbrænding, mangler du heller ikke energi. [2]

3. Maden er mere mættende, da protein generelt set fylder og mætter mere end kulhydrater. Mad højt på kulhydrater kan hurtigt blive mere kalorietætte, som betyder, at der per gram er mange kalorier. Det er nemt at overspise kulhydrater, og mange oplever, ikke at have nogen stopklods. Det er en stopklods, der normalt er der ved protein og fedt, fordi de fleste har svært ved at indtage store mængder af det.

 

0 Shares
Del artiklen