https://vidensbank.ketoliv.dk/wp-content/uploads/2020/04/ketoliv-Keto-begynderguide-artikel-header.jpg
Del artiklen

I denne Keto begynderguide, vil vi give dig et overskueligt indblik i, hvad Keto faktisk er, og hvad du kan forvente, hvis du vælger at spise Keto. Vi har tonsvis af ressourcer andre steder på siden, som f.eks. vores kursus-sektion, som er ekstremt struktureret og nem at finde rundt, hvorfor denne guide, skal betragtes mere som en introduktion, hvor du kan snuse lidt til, hvad det går ud på. Når du er klar til at prøve det af i praksis, anbefaler vi, at vi investere småpengene i vores abonnement, hvorledes du får adgang til alt

Så hvad er Keto, egentligt?

Simpelt set, er Keto en kost der forsøger at skifte din krops forbrænding fra kulhydrater til fedtforbrænding. Det sker, når du begrænser indtaget af kulhydrater, og erstatter det med andre, kulhydratfattige madvarer. Når kroppen bruger fedt som energikilde frem for kulhydrater, kan man komme i ketose. Ketose er der, hvor vores fedtforbrænding er høj.

De tre Keto Principper

 1. Spis få kulhydrater (20-30 gram om dagen)
 2. Spis godt med naturlig protein
 3. Suppler med sund fedt, indtil du er mæt.

Hvad er ketose?

Ketose er en metabolisk tilstand, hvor fravær af kulhydrater, tvinger kroppen til at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater, der hos mange, er den normale energikilde. Når du nedbryder og forbrænder fedt, opstår et stof kaldet ketonstoffer. Ketonstoffer er en god energikilde til f.eks. hjernen, og som sammen med resten af fedtstoffet, udgør en glimrende forbrænding. Navnet Keto kommer af ketonstoffer.

Er ketose farligt?

Ketose er ikke farligt, når man har en velfungerende krop, der selv kan regulere mængden af sukker og ketonstoffer i blodet. Har du diabetes type 2, bør du måle dig blodsukker oftere, så du ka følge med i, at din krop regulerer dit blodsukker lavest omkring 4 mmol/L. Går det ned i 2 eller 3, skal du snakke med din læge om at du ønsker at spise færre kulhydrater. Har du type 1, skal du også snakke med din læge.

Når du er i ketose, er du ikke 100% fedtforbrændende som mange tror, men det er altid en blanding af glukose og ketonstoffer. Selvom du ikke spiser kulhydrater, danner din krop glukose alligevel, og bruger det, sammen med ketoner og fedt, som brændstof.

Taber man sig i ketose?

Ketosetilstand er en direkte konsekvens af, at du nedbryder og forbrænder fedt. Når du er i ketose ved du, at du forbrænder fedt. Men taber du dig mere af at være i ketose? Det gør du. Du forbrænder op til 478 flere kalorier om dagen [1], ved at være i ketose. Det skyldes blandt andet, at nedbrydning af fedt i stedet for kulhydrater er en længere, og mere energikrævende process, hvorfor din forbrænding øges. Derudover bliver du mindre sulten i ketose (det kommer vi vil), og du kan derfor spise mindre, og dermed tabe dig yderligere.

.. Så hvordan lever man på Keto?

Keto er meget simpelt. Det handler om at mindske dine kulhydrater. Når du gør det, forbrænder du fedt. Så selvom du har hørt, at man spiser mere fedt på Keto, er din største opgave, at spise få kulhydrater – Ikke at spise  meget fedt.

Hvorfor er Keto så effektivt til vægttab?

Når du begrænser indholdet af sukker i din krop, træner du din krop til, at blive bedre til at nedbryde fedt, og efter kort tid vil du have forvandlet din krop til en fedtbrændende maskine. I stedet for at din krop hele tiden venter på at du indtager nye kulhydrater, forbrænder den det fedt du har på kroppen og de fedtstoffer du spiser.

Fedt kræver mere energi at forbrænde og nedbryde, fordi stoffet, rent kemisk, har en længere binding. Det kræver derfor langt mere energi at overleve på fedtstoffer frem for sukker, og dette er blot en af årsagerne til, at du taber dig, hvis du spiser det samme antal kalorier fra fedt, frem for sukker.

Faktisk vil du, hvis du lever på keto, få “foræret” op til 478 kalorier som kalorieunderskud om dagen, fordi din krop bruger krudt på at nedbryde fedtet til energi. Det betyder nærmest, at du starter dagen med at være 250-478 kalorier i underskud – det svarer til en tur i træningscenteret eller en løbetur, og det er et sindssygt godt udgangspunkt! Men der er faktisk ikke det eneste der sker.

Keto mad undertrykker sult

Vores sult er styret af kemi. Nærmere hormonet Ghrelin. Når mavesækken er tom, frigøres der store mængder ghrelin til blodet. Det fortæller hjernen, at den skal starte en sultfornemmelse. Når der kommer føde i mavesækken, falder produktionen af ghrelin med det samme, og sultfornemmelsen forsvinder. Blot et af de mange studier om Ghrelin har vist, at jo færre kulhydrater, du spiser, jo mindre ghrelin producerer din krop [2]. Og det er som sagt afgørende for, om du føler sult eller ej.

På keto er ghrelin derfor naturligt lavt, og det samme er sultfornemmelsen. Herligt, ik’? Årsagen kan være, at kroppen på keto er bedre til at skabe energi fra fedt. Så i stedet for at kroppen afventer at få energi fra kosten, så skaber den selv energien direkte fra sine fedtdepoter. Den har derfor masser af energi til rådighed og behøver ikke i samme grad stimulere en sultfornemmelse for at få tilført energi

Struktur af maden

Strukturen af maden betyder utrolig meget, for der er stor forskel på, om kroppen skal nedbryde en blåbærmuffin eller en spidskålssalat med frisk avocado – også selvom den samlede mængde kalorier måske er den samme. Som du sikkert allerede ved, findes der ikke et kemisk naturligt “stop”, når det kommer til at spise kulhydrater. Fedt og protein derimod, er svært at overspise i stor forstand, imens man med kulhydrater og sukker, nemt kan spise flere tusinde kalorier, uden at blive synderligt påvirket på appetit. Når det kommer til sukker, er der mange der spiser indtil der ikke er mere, og har svært ved at stoppe sig selv på halvvejen, og pludselig er slikposen tom.

På Keto kan du tabe dig, uden at være sulten

Ketos popularitet skyldes primært, at det gør det muligt at tabe sig uden at være sulten. Vi er i kalorieunderskud, uden at vi reelt kan mærke det, for vi har både masser af energi, og vi mærker grundlæggende ingen sult. Jeg siger ikke, at man ikke kan tabe sig ved udelukkende at tælle kalorier – det kan man sagtens – men er det behageligt? Sjældent. Ketos principper er noget nyt, og jeg ved det godt – det gør vægttab mere kompliceret end blot at tælle kalorier og spise mindre portioner. Men når først du har godt styr på de simple principper, så er det slet ikke så besværligt, som du måske frygter.

Der er mange flere fordele, både set med sundhedsbrillerne, for diabetikere og for alle, der søger vægttab. Det kan du læse meget mere om under kurset Stor Keto begynderguide, Er Keto sundt? Simpelt Keto 101, og 30 dages Ketoliv Kickstart

Nu går vi lidt videre til maden. Hvad spiser man i det hele taget på Keto?

Hvad spiser man på Keto?

Den største udfordring ved at starte på Keto, er nødvendigheden i at planlægge mad for den kommende uge, for at undgå at blive overrasket hver eneste dag med det store spørgsmål: Hvad skal jeg have at spise i dag?

If you fail to prepare you prepare to fail
– Benjamin Franklin

På ketodiæten eliminerer du størstedelen af alle kulhydrater. Det gennemsnitlige indtag af kulhydrater er ca. 15-30 gram om dagen, men dette varierer fra person til person.  Dine få kulhydrater kommer salat og grønsager, nødder og eventuelt lidt fra mælkeprodukter. Alle forarbejdet kulhydrater undgåes, herunder ris, pasta, brød, og derudover undgår du stivelse som kartofler, bønner, linser og desværre også frugt, som indeholder fruktose hvilket også er en kulhydrat. Det kommer vi nærmere ind på senere.

Ketolivs madplaner

Ketolivs opskrifter og madplaner er struktureret efter Keto principperne, og vi har et helt års madplaner du kan bladre i, med indkøbsliste, ernæringsberegninger og meget mere. Pointen er, at vi prøver at gøre Keto nemmere, og ud fra vores kunders udtalelser, må det siges at være lykkedes!

Ketoliv
5.0
Based on 44 reviews
drevet af Facebook
Hanne Majbrith Hinge
Hanne Majbrith Hinge
2020-05-26T16:54:27+0000
Gode nemme retter som også er meget normale retter.Ingen tvivl om der endelig er en kur som virker. Kulhydrater er... vores fjendelæs mere
Kenneth Skovbjerg Blomgren
Kenneth Skovbjerg Blomgren
2020-05-25T06:22:59+0000
har smidt 2,4 kg på en uge, uden nogen form for afsavn.
Kate Tholstrup
Kate Tholstrup
2020-04-13T06:46:25+0000
Kickstart er en virkelig god start på ketoliv. Man får nogle rigtige gode og mættende opskrifter og valg, hvis der... er en opskrift der ikke lige falder i ens smag Kan anbefales. Bogen er også rigtig god. Den er skrevet på en god måde, så man får et godt indblik i Keto uden at det bliver @tært” og kedeligt. Den kan også varmt anbefales. Og til sidst, tak til Nicolai, for at give os kickstart uden beregning.læs mere
Lene Stegger Simonsen
Lene Stegger Simonsen
2020-04-10T17:16:27+0000
Gode, velsmagende opskrifter
Anne Hartmann
Anne Hartmann
2020-04-10T12:41:07+0000
Virkelig gode opskrifter på mad, som er en fryd at spise!
Anette Jeppesen
Anette Jeppesen
2020-04-06T08:07:34+0000
Jeg har lige købt bogen ketoliv og den er inspirerende fra først til sidst 👍💐🙏🏻
Monica Hansen
Monica Hansen
2020-04-02T11:07:14+0000
Super inspiration der gør det hele nemmere
Ingrid Birgitte Eriksen
Ingrid Birgitte Eriksen
2020-04-01T10:11:08+0000
Har købt din nye bog. Den gør det nemt og forståeligt. 🙂
Lone Pia Kvich
Lone Pia Kvich
2020-03-31T10:20:38+0000
overskuelighed og opbakning
Søren Rømer
Søren Rømer
2020-03-25T14:30:35+0000
Super madplaner - tak til Ketoliv for et godt produkt
Claus Olsen
Claus Olsen
2020-03-01T14:13:11+0000
Har delt med alle der viser interesse...
Anette Hansen
Anette Hansen
2020-03-01T12:07:55+0000
En god bog og en god side.Tak
Nicholas Toft-Holm
Nicholas Toft-Holm
2020-02-24T15:47:10+0000
Jeg vil helt sikker anbefalede andre at benytte Ketoliv, især efter jeg idag modtog den lækre Ketoliv bog. Virkeligt... flot arbejde. Den kan i godt være stolte af.læs mere
Lis Timmermann
Lis Timmermann
2020-01-22T20:25:38+0000
Gode ø påskrifter som vir en
Myrna Flindt Andersen
Myrna Flindt Andersen
2019-11-14T07:48:34+0000
Rigtig nem at finde rundt i og nem at bruge 🙂
Pernille Klein
Pernille Klein
2019-08-14T12:53:30+0000
På 3 uger har jeg tabt 6 kg
Michael Konrad
Michael Konrad
2019-08-14T04:10:03+0000
Troede ikke rigtig på det og så var det tilmed gratis. 👍🏻Det har været en ren fornøjelse at følge Ketoliv... de første 30 dage. Hver dag en lille opmuntring i mailen og nye nemme spændende opskrifter hver uge med tilhørende i indkøbslister. Det kan ikke være nemmere. Aldrig har jeg været på en nemmere kur 💪🏻Hurtigt forsvandt min sukkertrang og jeg har på intet tidspunkt følt mig sulten. Jeg har valgt at fortsætte efter de 30 gratis dage, da jeg virkelig føler, at det har været et virkeligt godt tilbud.Udover et vægttab på 6 kg, har jeg nu meget mere energi og overskud. Det hele fik jeg ganske gratis af Ketoliv.Jeg kan varmt anbefale dette fantastiske tilbud 🤗læs mere
Joan Brøgger
Joan Brøgger
2019-08-13T20:06:33+0000
Ketoliv giver en rigtig god opstart på en ny livsstil. Den forklare rigtig godt, hvad der sker i de forskellige fast.... 30 dage gratis er et fund når man ønsker et nyt og sundere liv, fyldt med vitalitet og energi. Selvom det er gratis, virker det. TAK. 🙏🏻😊læs mere
Mette Signe Danielsen
Mette Signe Danielsen
2019-08-13T19:52:05+0000
Jeg fik Ketolivs 30 dages gratis kickstart og har virkelig fundet de vises sten! Det fungerer bare! Jeg har tabt mig 8... kg og føler mig klar i hovedet, er sluppet for smerter i mine fødder og jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med KETO 🙂læs mere
Camilla Banke Rasmussen
Camilla Banke Rasmussen
2019-08-13T18:02:12+0000
Vi tilmeldte os Ketoliv, og fik tilsendt en mail, hvori der til en start var en fantastisk beskrivelse af Keto,... derudover var der 4 ugers madplan med morgenmad, middagsmad og aftensmad. Super nemt at gå til, lækker mad, en masse gode opskrifter og vi spiser lækkert. Herhjemme er vi 2 voksne samt en 3 årig der spiser det (sønnen får stadig både brød og pasta) Selv manden synes det er lækkert og klager ikke over maden. Vi tænker Keto nu her 2 måneder efter start og det er så nemt at gå til. Den rigtige beslutning for os, tabt kilo, velværd og energi. Tak👏👏læs mere
Lene Lykke Bank
Lene Lykke Bank
2019-08-13T17:56:34+0000
Jeg har netop gennemført det 30 dages keto kickstart forløb som Ketoliv udbyder helt gratis. Jeg har kun positivt... at sige om forløbet. Jeg har fået brugbar viden, motiverende mails og masser af inspiration til mit nye ketoliv.Ketoliv får mine varmeste anbefalinger og jeg kan kun anbefale andre også at takke ja til tilbuddet om 30 dages kickstart forløb.læs mere
Steen Junge Mortensen
Steen Junge Mortensen
2019-08-13T17:47:57+0000
Det virker bare og der er den gratis rådgivning som lovet og det fremsendte matariale er seriøst, og fedt... forbrænding virker, det skal i ikke være i tvivl omMvh Steen j Mortensen Ranumlæs mere
Rasmus Nielsen
Rasmus Nielsen
2019-08-13T17:21:25+0000
Mega simpelt madplanlægger der giver god inspiration og anbefalinger
Sofie Schäfler
Sofie Schäfler
2019-08-13T17:13:02+0000
Jeg er stor fan af Ketoliv, både deres kickstart forløb, de ugentlige madplaner og muligheden for at bygge egne... madplaner på hjemmesiden, hvor alt bliver beregnet for en.Nemt, og en god hjælp til at komme ind i rutinerne med Keto kosten 😊læs mere
Lotte Jane Hemmingsen
Lotte Jane Hemmingsen
2019-08-13T17:06:39+0000
Super nem måde at få god indsigt og komme hurtigt i gang på 🙂 Kan klart anbefales.
Charlotte Høgedal
Charlotte Høgedal
2019-08-06T19:04:34+0000
Kan man virkelig få 30 dages Madplaner, indkøbslister, forklaringer, gode råd og masser af opskrifter til 0 kr.Det... korte svar er JA 😀 Det kan klart anbefales, så er det bare med at komme i gang 😊læs mere
Sisse Buchleitner
Sisse Buchleitner
2019-08-05T13:02:05+0000
Nemt overskueligt kan kun rose tilgangen både til opskrifter og gode råd var lidt i tvivl først troede ik rigtigt... på det der med gratis MEN den er god nok tak for et godt los bag ilæs mere
Karin Pollas Jørgensen
Karin Pollas Jørgensen
2019-08-05T09:42:02+0000
Ketoliv har et fint gratis 30 dages kickstart forløb med utrolig gode pjecer, som jeg kun kan anbefale. Der er også... madplaner og opskrifter, hvor jeg især har brugt en femkornsbrød opskrift, som er fantastisk. Jeg har kun brugt de 30 gratis dage med fine opmuntrende mails og det tilhørende materiale. Jeg er på ingen måde blevet presset til at købe yderligere. Men jeg føler mig overbevist om, at det også ville være en god oplevelse. Tak herfra.🙌😃læs mere
Annette Klausen
Annette Klausen
2019-08-05T09:23:19+0000
Du får hjælp hele vejen, og en skøn side de har med mange gode og nemme opskrifter. vil klart anbefale ketoliv.dk... til alle,læs mere
Anne Marie Veistrup
Anne Marie Veistrup
2019-08-05T08:46:38+0000
Utrolig go service - ingen købetvang - gode nyhedsbreve og nemt at få kontakt med.ALT I ALT - super!
Susan Højrup Jørgensen
Susan Højrup Jørgensen
2019-08-05T06:00:25+0000
Helt sikkert anbefalingsværdigt .Gratis de første 30 dage med 30 dages keto kickstart Fantastiske opskrifter som... er så nemme at gå til .eks.vis at ændre til antal personer og vupti så er opskriften også ændret .Der er alt hvad du har brug for at vide om keto . Vh Susanlæs mere
Joan Woetmann Pedersen
Joan Woetmann Pedersen
2019-08-04T14:54:03+0000
Jeg undersøgte meget omkring Keto inden start. Jeg er opdraget med at vi ikke skal have for meget fedt så jeg var... også skeptisk. Her ved Ketoliv får vi 30 dages kostplan, kan melde sig ind i en gruppe, få hurtig svar på spørgsmål. Tænk, det er helt gratis og uden bagtanker. Dette er en mulighed for at prøve kosten af 1 mdr. Nicolai brænder for dette, han og hans hjælpere har lavet et kanon arbejde. Jeg er den type der skal vide præcis hvad jeg skal putte i munden for at overholde en kostomlægning. Det er nemlig hvad Keto er, det er ikke en kur som vi kender den. Derudover popper der nyhedsbreve op i min mail med meget relevant information. Jeg fortsætter helt klart med livsstilen, det er noget fantastisk mad. Personligt er jeg blevet mere energisk, min krop er ikke oppustet og jeg har det generelt meget bedre.læs mere
Lisbeth Ea Stentoft
Lisbeth Ea Stentoft
2019-08-04T14:18:14+0000
😊 Rigtig god introduktion 😊 Gennemarbejdede opskrifter 😊 Indkøbslister 😊 Let tilgængelige... råvarer😊 4 ugers komplet madplan😊 Adgang til opskriftsamling😊 E-mails med information og tips😊 FB-gruppe😊 Hurtigt svar på spørgsmål 😊 Visuelt materiale😊 Mulighed for at oprette madplan😊 Ketoliv kickstart er perfektlæs mere
Anne-Grethe Wiggers
Anne-Grethe Wiggers
2019-08-04T14:01:20+0000
Ketoliv er en fantastisk god side for folk der gerne vil tabe sig. Jeg har tabt 15 kg ved at følge de dejlige... opskrifter. Her er vejledning til alt hvad man har brug for, og på den gode måde.læs mere
Mie Damgaard Sørensen
Mie Damgaard Sørensen
2019-08-04T13:56:52+0000
Det er nemt og overskueligt at gå til og med lækker og velsmagende mad.
Pia Rohwedder
Pia Rohwedder
2019-08-04T11:37:20+0000
Da jeg tilmeldte mig Ketoliv Kickstart forløbet var jeg allerede bekendt med LCHF og Keto. Jeg manglede bare det... sidste "skub". Da jeg så snublede over Keto Kickstart ved et tilfælde, tænkte jeg "Hvorfor ikke?". Det var gratis og jeg kunne jo altid se om det kunne give noget. LCHF er livet for mig. Keto starten. Jeg har i løbet af 6 mdr. tabt 25 kg. For mig bliver LCHF vejen frem resten af mit liv. Keto kommer ind, der hvor jeg skal tabe et par kilo igen. De opskrifter man får tilsendt, er så lækre, at jeg slet ikke fatter at vægttabet kan lade sig gøre. Hvis du ikke allerede har prøvet Ketovejen, så gør det nu. Hvad har du at miste?læs mere
Louise Hjorth Hørlyck
Louise Hjorth Hørlyck
2019-08-04T10:36:21+0000
Ketoliv.dk indeholder nogle helt fantastisk gode ressourcer. Alt materiale fra 30-dages kickstart er grundigt... gennemarbejdet, faktabaseret og fremstillet på en nem og forståelig måde. Det gør at man føler sig i trygge hænder og kan stole på at Nicolai har 100% styr på det han laver. Man får desuden ugentlige mails med opmuntring og yderligere interessant information. Sidst men ikke mindst er der virkelig mange super lækre opskrifter på Ketoliv.dk.læs mere
Glenn Reippurt Lind Christophersen
Glenn Reippurt Lind Christophersen
2019-08-04T10:30:18+0000
Det er nemt, enkelt og effektivt. Retterne er mange og inspirerende, så man går ikke død i det. Får mine varmeste... anbefalinger 💪😀læs mere
Helene Schiermer
Helene Schiermer
2019-08-04T10:27:55+0000
Min varmeste anbefaling af Ketoliv. Her får du ikke bare en salgstale om keto. Her får du data og viden samlet i en... pakke, så du kan få et reelt indblik i, hvad keto er for en størrelse og hvorfor det kunne være godt for dig. Som en der har brug for at få en færdig pakke, så jeg ikke selv skal sidde og regne ud og bruge evigheder på at google opskrifter og strikke en madplan sammen uden for meget madspild, så har Ketoliv været den perfekte start. Og fordi det er gratis, kunne jeg uden problemer teste Keto-konceptet af og se om det fungerede for mig. Ingen pres til at købe noget, bare ren vidensdeling og hvor fantastisk er det ikke lige 😃 Kan kun anbefale Ketoliv til at kickstarte din keto-livsstil. 😊læs mere
Karine Lindgaard
Karine Lindgaard
2019-08-04T10:22:54+0000
Det er fantastisk at opleve, at komme så godt i gang med en ny livsstil og så er det endda ganske gratis. Folkene bag... Ketoliv er nogle fantastiske ildsjæle, der tror på, at en sund livsstil skal være for alle og ikke kun skal være forbeholdt dem, der har mange penge 😊❤️læs mere
Jeanette Vejlin
Jeanette Vejlin
2019-08-04T10:13:59+0000
Jeg vil helt klart anbefale Ketoliv. Da jeg besluttede mig for at gå Keto-vejen var jeg fuld af spørgsmål - også... selv om jeg læste alt hvad jeg kunne om Keto. Jeg besluttede mig derfor til at tilmelde mig 30 dages Ketoliv Kickstart - det var gratis, og fyldt med svar på alle mine spørgsmål, og jeg fil tillige madplaner, opskrifter, indkøbslister - ja, alt hvad der kræves for at få en super god start på Keto-livsstilen. Man bliver på intet tidspunkt presset til at betale for noget som helst, og selv efter e 30 dages gratis kickstart, får jeg stadig helt gratis fantastiske nyhedsbreve med gode tips og råd.læs mere
Bettina Og Marietta Padkjær
Bettina Og Marietta Padkjær
2019-08-04T10:12:56+0000
kan kun varmt anbefale ketoliv. Med den gratis 30 dages ketoliv kickstart er man godt hjulpet på vej. det er så nemt... at komme i gang og maden er lækker og velsmagende. Jeg er taknemmelig for forløbet og benytter stadig ketoliv til at sammensætte min ugentlig madplan med skønne retter. 👍læs mere
Dorthe Aaskov
Dorthe Aaskov
2019-08-04T10:01:29+0000
Ketoliv har været den nemmeste opstart. Alt jeg har haft brug for er blevet serveret på min mail hver dag. Og oven i... købet med et tlf nr, så er der noget man er i tvivl om, så er der mulighed for at ringe og få svar på spørgsmålene. Det er første gang jeg har fået så meget for 0 kr. Kan kun råde dig, der overvejer om keto kunne være noget for dig, at prøve 30 dage, du vil bestemt ikke fortryde, her har både min datter og jeg tabt os, samlet tab i kg: 12.9 på 30 dage og det er uden at vi har følt os sultne på noget tidspunkt og med kun 2 måltider om dagen, vi har simpelthen ikke kunnet spise mere <3læs mere
Søren Thune
Søren Thune
2019-07-24T13:00:07+0000
Kan kun anbefale ketoliv til alle der gerne vil tabe sig. Det er utroligt nemt at komme i gang med og man bliver holdt... i hånden hele vejen.læs mere
Susan Fries
Susan Fries
2019-07-24T04:18:32+0000
Kan kun anbefales alle der tænker på at starte KETO/Lchf, her får du mulighed for 30 dages gratis kostplan med... lækkert velsmagende mad, du får samtidig alt den information om KETO du behøver bivirkkinger og fordele, og løbende opbaknings mail.læs mere
Tina Scharling
Tina Scharling
2019-07-23T20:39:08+0000
Troede ikke rigtig på det og så var det tilmed gratis. 👍🏻Det har været en ren fornøjelse at følge Ketoliv... de første 30 dage. Hver dag en lille opmuntring i mailen og nye nemme spændende opskrifter hver uge med tilhørende i indkøbslister. Det kan ikke være nemmere. Aldrig har jeg været på en nemmere kur 💪🏻Hurtigt forsvandt min sukkertrang og jeg har på intet tidspunkt følt mig sulten. Jeg har valgt at fortsætte efter de 30 gratis dage, da jeg virkelig føler, at det har været et virkeligt godt tilbud.Udover et vægttab på 4 kg, har jeg nu meget mere energi og overskud. Det hele fik jeg ganske gratis af Ketoliv.Jeg kan varmt anbefale dette fantastiske tilbud 🤗læs mere
Næste anmeldelser

Undgå at spise

 • Korn – Mel, korn, ris, havre, pasta
 • Sukker – Al slags sukker, honing, sirup (Sukrin undtaget, som er sukker alkohol)
 • Rodfrugter
 • Kartofler, søde kartofler, delvist gulerødder
 • Frugter – Kun i meget små mængder
 • Til dels også mælk, da laktose er mælkesukker.

Som hovedregel er det klogt at holde dig fra mad der har flere kulhydrater end 5 gram per 100 gram, medmindre du kun spiser en meget lille mængde. Det kan ikke gøres hundrede procent op i “5 gram per 100”-reglen, men det kan være en god hovedregel for mange.

Spis nok af

Spis naturlig mad. Kød som er frilands, mad som er organisk og gerne økologisk.

 • Kød – fisk, okse, svin, lam, fjerkræ, osv.
 • Æg – blomme og æggehvide.
 • Bladgrønt – spinat, kål, salat, osv.
 • Grønsager der gror over jorden – broccoli, blomkål, tomater, agurk, osv. Fede mælkeprodukter
 • Oste, smøreoste, smør
 • Nødder og kerner – Pekan nødder, valnødder, chiafrø, hørfrø, mandler
 • Avocado og bær – avocadoer, hindbær, blåbær, jordbær
 • Sunde fedtstoffer – kokosolie, olivenolie, animalske fedtstoffer
 • Eventuelt sødestoffer – Sukrin (erythritol), stevia og andre sødestoffer

Find en fuld indløbsliste under kurset Stor Keto begynderguide

Så er du på vej

Nu har du fået en introduktion til Keto, og af frygt for, at gøre det uoverskueligt, vil vi henvise til vores kursus-sektion, hvor du kan følge tingene slavisk, uden at de stiger til hovedet eller bliver uoverskuelige. I kursus sektionen kan du finde Keto kurser inden for vægttab, træning, sundhed, graviditet m.m., og der er illustrationer, billeder, videoer og meget mere.

 

 

 

0 Shares
Del artiklen