https://vidensbank.ketoliv.dk/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-Project-1.jpg
Del artiklen

For mange på Keto skal frokosten være hurtig at lave, fordi de er på farten. Hvis du er en af dem, der er på farten ved frokost tid, så er disse 3 opskrifter noget for dig, som samtidigt er sunde og Keto venlige.

Frokost er en af de ting, mange har problemer med, fordi det kræver forberedelse, man er oftest ude, og samtidigt med det, er det jo vigtigt, at det er sundt. Og der kommer madboder, kantiner, og så videre, oftest til kort. Og det er super ærgerligt, men så tager vi sagen i egen hånd.

Her får du derfor 3 opskrifter, du hurtigt kan forberede, og tage med på madpakken:

Frokost madpakke af asparges, æg og gravad laks

Tid at lave: 12 minutter
Kalorier: 576kcal.
Kulhydrater: 5g.
Protein: 44g.
Fedt: 33g.
Fiber: 3g.

Den blander asparges, med et par kogte æg, og smækker det i en madpakke sammen med gravad laks, lidt mandler og en skive ost. Så selvom det er utrolig simpelt, får du lidt af hvert, og med masser af næring.

Find den på Ketoliv her

 

Salatrulle af roastbeef, skinke og grønt

Tid at lave: 5 minutter
Kalorier: 327kcal.
Kulhydrater: 3g.
Protein: 26g.
Fedt: 23g.
Fiber: 1g. 

Det eneste du skal gøre er, at lave salatruller, smide det lækre pålæg på, og så ruller du det i bagepapir. Det er en super løsning til en nem og simpel frokost, du kan tage med på farten.

Find den på Ketoliv her.

 

Krydret tunsalat med citron marinade

Tid at lave: 15 minutter.
Kalorier: 654kcal.
Kulhydrater: 3g.
Protein: 40g.
Fedt: 49g.
Fiber: 5g. 

Retten tager 15 minutter, fordi vi hellere vil overvurdere end undervurdere, men det kan sagtens gøres meget hurtigere. Der skal bare hakkes salat, åbnes tun, og mixes en lækker salatdressing af citron, og så er du færdig.

Find den på Ketoliv her

1 Shares
Del artiklen